Jarlsberg Partners fusjonert med Finova

Jan 18, 20210 comments

Jarlsberg Partners AS ble etablert i 2005. De første årene fokuserte vi på rådgivning til bedriftseiere ved eierskifte (kjøp, salg og fusjon av virksomheter), og har gjennomført en rekke vellykkede transaksjoner i samarbeid med våre kunder.

De senere årene har det vært mye fokus på og arbeid med egne investeringer. Både direkteinvesteringer, og gjennom investeringsfellesskap. Disse aktivitetene har etter hvert blitt så omfattende at vi nå har avsluttet Jarlsberg Partners, og videreført aktivitetene i tre andre virksomheter og områder.

VERDIUTVIKLING

Konsulentvirksomheten i Jarlsberg Partners videreføres i Finova. Her er det fokus på verdiutvikling av virksomheter som står foran en kapitaltransaksjon. Både i egen portefølje og for nye klienter. Dette er utgangspunktet for en samtale med oss om hvilke tjenester som kan være aktuelle.

CORPORATE FINANCE

Vi ønsket å satse enda sterkere på eierskiftetransaksjoner, og bli et større team. I samarbeid med de erfarne rådgiverne og analytikerne i Ontogeny Group har vi derfor etablert Ontogeny Corporate Finance AS (OCF).

OCF fokuserer på oppkjøp/fusjoner og kapitalrådgivning i SMB-markedet. Selskapet har kontor i Oslo, og er allerede godt i gang med nye oppdrag.

INVESTERINGSSELSKAP

Det vil fortsatt gjennomføres direkteinvesteringer, men fokuset er på vår deltagelse i investeringsfellesskapene MTI Startup og MTI Vekst. Investeringsfellesskapene består av et antall investorer som er tidlig inne i vekstselskap.

Om dette kan være interessant for deg er det bare å ta kontakt med Jan Wessel Bratterud.

Takk til de som har fulgt Jarlsberg Partners. Selskapets LinkedIN konto vil bestå, men blir ikke lenger vedlikeholdt.

Følg gjerne Finova og Ontogeny Corporate Finance i stedet.