AD Konsulent solgt til RAV Norge

Dec 1, 20140 comments

AD-Gruppen og RAV Norge AS har kommet til enighet om at RAV Norge AS overtar AD-Gruppens BI-enhet. Dette som en del av en strategisk beslutning i AD-Gruppen om sterkere fokus på HR-/lønnsløsninger og driftstjenester. «RAV er en anerkjent leverandør innenfor dette området. Endringen vil sikre at kundene, får tilgang på god og solid teknisk og funksjonell kompetanse om programvaren QlikView og QlikSense, samt andre BI-løsninger» uttaler Christoffer Andersen i RAV Norge.

AD-Gruppen (nå 4human) er en ledende IT-leverandør som tilbyr HRM-systemer med tilhørende konsulenttjenester, og driftstjenester fra to datasentraler i Norge med tilhørende konsulenttjenester. Selskapet omsetter for mer enn 70 millioner og har ca 50 medarbeidere. Selskapets ambisjon er å være et av de mest attraktive fagmiljøene for HRM- og IT-spesialister i Norge. 4human har kontorer i Tønsberg, Sarpsborg og i Oslo og løser utfordringer over hele landet for alt fra små til mellomstore og store kunder i både privat og offentlig sektor.

RAV Norge AS er et rådgivnings- og konsulenthus som hjelper mennesker med å se og å forstå data gjennom business intelligence- og business analytics-løsninger. RAV har 35 medarbeidere og hadde en omsetning i 2012 på NOK 68 millioner kroner.

Jarlsberg Partners bistod som finansiell rådgiver for AD-Gruppen. For ytterligere informasjon, vennligst kontakt Jan Wessel Bratterud på +47 916 48 411 eller [email protected] eller Roar Aasvang på +47 913 20 493 eller [email protected]