Con-Form solgt til Reiten & Co

Mar 1, 20120 comments

Reiten & Co kjøper 62% av aksjene i Con-Form, en av landets største leverandører av råbygg i betong, med markedsområder i Norge og Sverige.

«Con-Form har store vekstplaner. Vi opplever økende etterspørsel etter våre løsninger, og vi styrker både balanse og kompetanse for å innfri egne ambisjoner, sier Bjørn Bakke, gründer og styreformann i Con-Form. Med den antatte veksten krever både ny produksjonskapasitet og oppgraderinger av eksisterende anlegg. Samtidig vil det bli behov for å styrke balansen. Ekstern kapitaltilførsel er avgjørende for å kunne vokse, og Reiten & Co fondet bidrar med flere titalls millioner kroner.

«Vi investerer i selskap med ambisiøs og dyktig ledelse som selv ser vekst, har god historikk og som har stor tro på egne produkter. Con-Form tilfredsstiller på alle disse områdene, og dessuten har selskapet jevnt over levert gode resultater gjennom en årrekke» sier Morten Viksøy i Reiten & Co.

Con-Form tilbyr komplette byggesystem for oppføring av råbygg i betong. Gjennom en årrekke har Con-Form vokst, både i Norge og Sverige. Selskapet har fire produksjonsfasiliteter i Norge og to i Sverige. I de siste 5 årene har Con-Form hatt en gjennomsnittlig omsetningsvekst på 16 prosent. Fra 2010 til 2011 steg salget med 50 prosent.

Reiten & Co er et ledende norsk private equity selskap med NOK 3.5 mrd under forvaltning. Selskapet fokuserer på å investere i og utvikle mellomstore nordiske vekstselskaper.

Jarlsberg Partners bistod som finansiell rådgiver for Con-Form Gruppen AS. For ytterligere informasjon, vennligst kontakt Henrik Sundt på +47 907 60 477.