Core10 solgt til Infotheek Groep i Nederland

Sep 23, 2016

Infotheek Groep B.V ekspanderer i Norge med kjøpet av CORE10 AS. Infotheek har allerede vært aktiv i Norden i mange år i Sverige, Danmark og Finland og oppkjøpet er en naturlig videreføring av selskapets langsiktige strategi om å bli en pan-Nordisk IT-leverandør. Core10 vil videreføre eksisterende virksomhet som før, og trekke på Infotheek omfattende produktportefølje og ressurser.

Core10 er en norsk IT distributør spesialisert innen produktsegmentene server, nettverk og lagring. Core 10 AS ble startet i 2011 og er lokalisert i Sandefjord og Oslo. Selskapet distribuerer nytt såvel som brukt utstyr, samt skaffevarer og produkter som har gått ut av produksjon. Selskapets medarbeidere har over 20 års erfaring.

Infotheek er en av Europas største distributører av IT-produkter. Infotheek ble stiftet i Nederland i 1991 og har i dag kontorer i elleve land i Europa. Selskapets er en betydelig leverandør til offentlig sektor i tillegg til bedrifter fra små selskaper til globale selskaper. Selskapet har et lager på ca 20.000m2 utenfor Amsterdam hvor det server hele det Europeiske markedet. Infotheek er kontrollert av investeringsselskapet Altor.

Jarlsberg Partners bistod som finansiell rådgiver for Core10. For ytterligere informasjon, vennligst kontakt Jan Wessel Bratterud på +47 916 48 411 eller [email protected] eller Roar Aasvang på +47 913 20 493 eller [email protected]