Leteng solgt til Lagercrantz

Jul 24, 20100 comments

Leteng har i mer enn 25 år vært en av Norges ledende IT og AV distributører. I 2010 ønsket gründeren å selge seg ut av selskapet, og Jarlsberg Partners ved Jan Bratterud ble engasjert for å bistå med salgsprosessen. Selskapet har i alle år hatt en stabil drift med gode marginer, og det var flere interessenter til selskapet. Selger fikk en god pris for aksjene sine, og det svenske børsnoterte teknologikonsernet Lagercrantz Group har hatt en god verdiutvikling i etterkant av transaksjonen.

Leteng AS er en totaldistributør og kompetansepartner innen Audio, Video og IT-Løsninger. Mer enn 1,500 kunder over hele landet som benytter seg av selskapets løsninger og kompetanse innen møterom, audio, video, kabling og nettverk.

Lagercrantz er et teknologikonsern som tilbyr verdiskapende teknologi, med sine egne produkter og produkter fra ledende leverandører. Lagercrantz er aktiv i syv land i Europa og i Kina og USA. Konsernet har rundt 1200 ansatte og en omsetning på om lag 3 milliarder svenske kroner. Selskapets aksjer er notert på Nasdaq Stockholm.

Jarlsberg Partners bistod som finansiell rådgiver for Leteng AS. For ytterligere informasjon, vennligst kontakt Jan Wessel Bratterud på +47 916 48 411 eller [email protected]