Mikon solgt til Prevas

Nov 3, 20070 comments

«Vi engasjerte Jarlsberg Partners AS for å selge selskapet jeg ledet og var deleier i. Etter å ha vurdert et antall rådgivnings- eller meglerselskap valgte vi Jarlsberg Partners ved Jan Bratterud.

Selv om selskapet vårt var relativt lite, var det et komplekst salg. Blant annet måtte vi løse en mangeårig konflikt med en utenlandsk aksjonær før vi kunne selge selskapet. Jarlsberg Partners var ikke bare involvert i alle trinn i prosessen, men tok fullt ansvar for den. Ved å sikre at alle interesser ble tatt hensyn til, ble sluttresultatet utmerket.

Jarlsberg Partners identifiserte flere potensielle kjøpere av selskapet, og tok hånd om forhandlingene. Selskapet ble solgt for en god pris til den som vi vurderte som den beste kandidaten – Prevas AB, et svensk børsnotert konsern innen industriutvikling. Utviklingen etter salget har vært en stor suksess, det viser at Jarlsberg Partners klarte å matche den beste kjøperen med oss som selger.  Jeg har anbefalt Jarlsberg Partners til andre som skal selge sine virksomheter, og jeg vet at de har vært fornøyde med resultatene også.»

Geir Jåsund, tidl. daglig leder i Mikon AS og Prevas Norge AS

Med spisskompetanse innen innbygde systemer og industriell IT bidrar Prevas med innovative løsninger som skaper vekst. For mer info besøk www.prevas.no

Jarlsberg Partners bistod som finansiell rådgiver for Mikon AS. For ytterligere informasjon, vennligst kontakt Jan Wessel Bratterud på +47 916 48 411 eller [email protected]