Oppland Entreprenør solgt til Tronrud Gruppen

Apr 1, 2013

Oppland Entreprenør AS på Gjøvik ble solgt til Tronrud Gruppen AS på Hønefoss. Med oppkjøpet av Oppland Entreprenør dobler Tronrud Gruppen sin kapasitet i Mjøsområdet og innebærer en viktig strategisk satsing. Oppland Entreprenør viderefører sin eksisterende virksomhet og forventer som datterbedrift i Tronrud Gruppen å forsterke sin posisjon og få mulighet til å påta seg enda større oppdrag.

Oppland Entreprenør AS ble etablert i 1960 og har sitt tilholdssted på Bybrua i Gjøvik kommune. Oppland Entreprenør har gjennom mer enn 50 år vært en av Gjøvikdistriktets største lokalentreprenører, hvor Mjøsregionen, Hedmark og Akershus utgjør selskapets viktigste markedsområde. Selskapet har for tiden ca. 50 ansatte og en årlig omsetning på ca. 140 mill.

Tronrud Gruppen er eier av selskaper som driver entreprenør- og anleggsvirksomhet med et markedsområde som omfatter deler av Buskerud, Akershus, Oslo, Oppland og Hedmark. Selskapet teller ca 300 ansatte og forventer en omsetning i 2015 på vel NOK 950 mill.

Jarlsberg Partners bistod som finansiell rådgiver for Oppland Entreprenør AS. For ytterligere informasjon, vennligst kontakt Henrik Sundt på +47 907 60 477.