Terje Hansen solgt til PEAB

Aug 1, 20110 comments

Peab AB kjøper Terje Hansen AS som produserer og legger ut asfalt i Oslo og omegn. «Vi ser Terje Hansen AS som et bra komplement til vår norske asfaltvirksomhet og selskapet har et meget bra navn i markedet. Med to strategisk plasserte asfaltverk gir det oss gode muligheter til å fortsette utviklingen i Osloområdet», sier divisjonssjef K G Karlsson i Peab.

Terje Hansen A/S er totalleverandør av asfaltarbeider. Vi leverer alle typer asfaltdekker på veier, flyplasser, parkeringsplasser, tennisbaner, gårdsplasser, industritomter, kunstisbaner m.m. Vi har 40 års erfaring fra asfaltarbeider, og har vokst til å bli en ledende leverandør for Østlandet med to moderne produksjonsanlegg og en stor stab med flinke fagfolk. Selskapet har 45 ansatte og omsatte for 144 millioner kroner i 2010.

Peab er et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med 14 000 ansatte og en omsetning på over 45 milliarder kroner. Konsernet har strategisk plasserte kontorer i Sverige, Norge og Finland. Hovedkontoret ligger i Förslöv i Skåne, Sverige. Aksjen er børsnotert på NASDAQ Stockholm.

Jarlsberg Partners bistod som finansiell rådgiver for Terje Hansen AS. For ytterligere informasjon, vennligst kontakt Henrik Sundt på +47 907 60 477.