Wito solgt til Ø.M. Fjeld

Jun 1, 20120 comments

Ø.M. Fjeld AS kjøper 70% av aksjene i entreprenørfirmaet Wito AS.

«Vi er svært fornøyd med å ha fått med oss Wito på laget. Wito har både kompetanse og markedskontakt som vil være med på å gi oss et løft i vår videre utvikling. Spesielt ser vi store muligheter i å videreutvikle Wito som en solid kompetansebedrift i det stadig voksende rehabiliterings- og vedlikeholdsmarkedet», sier Kjell Bjarte Kvinge, administrerende direktør i Ø.M. Fjeld AS

«Gjennom å få inn en solid og langsiktig eier som Ø.M. Fjeld vil Wito bli ytterligere styrket som grunnlag for videre utvikling og vekst. Vi er nå kommet til et steg i utviklingen av selskapet hvor det er riktig å få inn en strategisk eier som blant annet kan tilføre oss kompetanse og ressurser på den strukturelle siden», sier styreformann og eier Tom Wiggo Bjerknes i Wito AS.

Wito har hovedkontor på Skotterud i Eidskog og omsatte i 2011 for ca. 85 mill. kr. De siste årene har selskapet vært igjennom en sterk vekst fra en omsetning på 30 mill. kr. i 2007. Wito har ca. 40 ansatte og har sitt primære markedsområde i Kongsvingerregionen og på Romerike, men har også hatt flere prosjekter i Oslo-markedet. I tillegg til nybyggprosjekter har selskapet en solid posisjon innenfor rehabiliterings- og vedlikeholdsmarkedet.

Ø.M. Fjeld er en ledende entreprenør- og eiendomsutviklingsaktør på Indre Østlandet med hovedkontor på Kongsvinger og regionskontorer på Romerike og Hamar. Ø.M. Fjeld er en familieeid virksomhet med lokal forankring som har historie tilbake til 1948. Selskapene i Ø.M. Fjeld har nærmere 300 ansatte.

Jarlsberg Partners bistod som finansiell rådgiver for WITO AS. For ytterligere informasjon, vennligst kontakt Henrik Sundt på +47 907 60 477.